Logo_FINAL_JPEG_IngridLeegte_1.jpg
Yvette_OkerJurk_KijktNaarBuik_WEB.jpg

1 Dag

NIEUW IN 2022!

Een heerlijke dag, midden in de natuur even stilstaan,

stilstaan bij jezelf en de groeiende baby in je buik.

Lekker lunchen en 's middags een fotoshoot voor een blijvende herinnering aan deze bijzondere zwangerschapsperiode.

Zwanger ben je (als het lukt) maar 1 of een paar keer in je leven en het feit dat je een nieuw mensje maakt is iets erg natuurlijks en allerdaags, maar daarnaast ook net zo bijzonder en speciaals. Een nieuw mensje maken vergt veel energie en bij veel vrouwen trapt het lichaam meestal zelf op de rem wanneer het niet meer mee wil doen aan de belachelijk hard rennende maatschappij.

Zo ook bij mij zelf, ik werd vanaf de eerste weken 24 uur per dag misselijk en moest stoppen met werken vanwege het cirkeltje, hoe moe-er, hoe misselijker. Achteraf was dit een wake up call, dat ik toch echt beter op mijzelf en de kleine baby moest gaan passen. Frustraties accepteren, geduld met mijzelf krijgen. Noodzakelijke lessen achteraf gezien.

Momenten om even hierbij stil te staan zijn belangrijk. Niet doorrennen omdat het moet, maar bewust stil staan omdat jij dit wilt. De keuze om zelf te zeggen HO even, is al een hele stap. Moedig en heel knap.

Wat:
Shinrin Yoku relaxdag voor zwangeren, met een kleine groep, lekkere lunch in sprookjesachtige omgeving en met in de middag een fotoshoot om nooit te vergeten

Waar? 
Op een prachtig landgoed net onder Groningen

Wanneer:
Data komen binnenkort online, start begin 2022

Tijd:
10:00 - 16:00 uur

 

1 DAG

Gun jezelf deze dag, als cadeautje.

Het zal je goed doen!

De dag zelf doet je goed (mmm lekker lunchen ook), maar deze dag ondergaan geeft ook handvaten en herinneringen voor de periode erna.

De dag geeft je rust (Bosbaden), reflectie en verbinding. We zijn met een groepje van maximaal 6 anderen.

Met behulp van een aantal uitnodigingen open ik je ogen en bekijk jij de natuur op een heel andere manier. De natuur geeft je dan rust, acceptatie en inspiratie weer terug. Grote en kleine zorgen verplaatsen zich even naar de achtergrond zodat jij je helemaal happy voelt, dankbaar voor het leven om je heen en vooral voor het nieuwe leven wat jij bij je draagt. 

De fotoshoot die op het middag programma staat is vooral veel fun en iets wat je niet elke dag doet! Je bent zo mooi nu en dat leggen we vast voor jou en zelfs voor je kindje, die als hij wat ouder is en kan mee kijken samen met jou naar deze foto van mama en 'de-buik-waar-ikke-in-zat!'

Asja_GrijzeJurk_GeleBoom_Landschap_Klein.jpg
Yvette_BuikEnBloempje.jpg

Contact en Vragen

          Wil je graag (vrijblijvend) op de hoogte gehouden worden over de data of wellicht meer info ontvangen,

stuur dan een berichtje via de contact pagina.

Ik hoop je te zien!