January 13, 2019

January 13, 2019

January 13, 2019

November 9, 2018

November 9, 2018

July 25, 2018

February 25, 2018

February 4, 2018

Please reload

Recent Posts

Newborn Lifestyle: Vigo

January 13, 2019

Hoera! Ik was jarig en wie jarig is trakteert zeggen ze altijd. Vandaar dat ik een Win-actie had gemaakt op Facebook waarbij je een New Arrivals Fotosessie kon winnen. Allemaal leuke reacties kwamen binnen. De winnaar trok ik uit een bowl met papiertjes met de daarop de namen van alle deelnemers. En de gelukkige winnars waren Aram en Denise, ze hadden een Newborn Lifestyle fotosessie gewonnen!

Denise was op dat moment nog zwanger. Nadat hun zoontje Vigo was geboren hebben we samen een afspraak gemaakt en ging ik bij hun thuis langs voor een Newborn Lifestyle fotosessie.

Vigo zijn tante Maaike was ook aanwezig, zij had de shoot gewonnen voor haar neefje door hun op te geven voor de Win-Actie. Lief he! Na het flesje lag Vigo op de schouder bij zijn mama en er kwam een mega-newborn-lach! Wauw, en die lach ging ook maar door. Als dit geen lachebekje wordt later weet ik het ook niet meer. We maakten ook mooie knuffel foto's op de slaapkamer. Vigo keek helder de wereld in toen hij in zijn ouders hem liefdevol vasthielden. Denise en Aram hebben een een Zwart Wit foto uitkozen op een houten blok. Ik vind een fotoproduct zoals een afdruk, houten fotoblok of album bij mijn pakketten heel belangrijk. Hopelijk jullie ook! Geniet maar lekker van jullie kleine kerel! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Ingrid Leegte

New Arrivals Fotografie & Ingrid Leegte Fotografie

KVK Nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden.