January 13, 2019

January 13, 2019

January 13, 2019

November 9, 2018

November 9, 2018

July 25, 2018

February 25, 2018

February 4, 2018

Please reload

Recent Posts

Just Arrived

January 13, 2019

Mooie emailtjes zijn het, wanneer er in staat dat de baby geboren is en dat alles goed gaat met het kindje en de moeder. Weer een wereldwondertje erbij. Een toevoeging aan het gezin, in dit geval een zoontje! Een broertje van Ties en hij heet Guus.

Wat een heerlijk manneke, hij heeft goed geslapen en wat staat blauw hem mooi. Omdat alle foto's samen met de zwangerschaps foto's in een album zouden komen heb ik ook nog extra foto's gemaakt van zijn geboortekaartje, zijn kamertje en andere persoonlijke spullen. Natuurlijk ook nog foto's met het gezin samen en van Ties samen met zijn broertje.

Het 20x30 cm album kreeg een blauwe linnen kaft met zijn naam erop gedrukt. Kleine details en schattige momentjes, lieve kusjes en slaperige oogjes, dikke knuffels en veel liefde in een boek die ze hopelijk nog heel vaak zullen gaan bekijken. Met liefde voor jullie gemaakt! 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Ingrid Leegte

New Arrivals Fotografie & Ingrid Leegte Fotografie

KVK Nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden.