January 13, 2019

January 13, 2019

January 13, 2019

November 9, 2018

November 9, 2018

July 25, 2018

February 25, 2018

February 4, 2018

Please reload

Recent Posts

Expecting

January 13, 2019

Het is alweer een tijdje geleden, maar herinner je die warme zomer nog? Op een van die warme dagen ging ik in de ochtend op pad naar deze familie voor een zwangerschapsfotosessie. Peuter Ties heb ik ook gefotografeerd als newborn en zoals altijd is het zo leuk om deze kids na een tijdje weer terug te zien. We begonnen met fotograferen in hun mooie huis; veel hout, wit en een prachtig lichtinval door de ramen. Ties gaf super lief een kusjes op mama haar blote buik, hij showde ook even trots zijn eigen blote buik en ook fotografeerde ik hem toen hij heel hoog en lachend aan het schommelen was. Schatje! Daarna zijn we even in de auto gestapt naar een buitenlocatie. Het graan was er net afgehaald eerder die week en de gouden (stoppel) velden waren gaven een mooie achtergrond voor de foto. Ik wist nog een lange bomenlaan in de buurt en de laatste foto's maakten we daar. De foto's die we daar genomen hebben, zijn een van mijn persoonlijke favorieten van 2018 geworden. Echt zo fijn dat ik die foto's ook mag delen op mijn website. Heel dankbaar ben ik daarvoor. Ik zou de lieve familie snel weer zien want ik mocht ook de newborn foto's maken! 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Ingrid Leegte

New Arrivals Fotografie & Ingrid Leegte Fotografie

KVK Nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden.