© 2020 Ingrid Leegte

New Arrivals Fotografie & Ingrid Leegte Fotografie

KVK Nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden.

January 13, 2019

January 13, 2019

January 13, 2019

November 9, 2018

November 9, 2018

July 25, 2018

February 25, 2018

February 4, 2018

Please reload

Recent Posts

Expecting: Kim

July 25, 2018

Een deel van deze fotoreeks maakte ik in de slaapkamer met het mooiste lichtinval ever!! Nog even en deze slaapkamer is er niet meer, het mooie huis wordt namelijk gesloopt vanwege de aardbevingsproblematiek. Dubbel, want ze krijgen er wel een nieuw huis voor terug, maar alle onzekerheden en gedoe wat er speelt in Groningen is gewoon NIET LEUK! Mijn ouders wonen in dezelfde straat als waar dit huis staat, dus het is wel een onderwerp wat ook vaak bij ons aan tafel wordt aangesneden. 
Gelukkig hebben we mooie foto's gemaakt in en rond om het huis. En als het huis er dan straks niet meer is, de foto's en herinneringen nog zijn er nog wel! Plus natuurlijk een heel lief klein zusje...

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square