January 13, 2019

January 13, 2019

January 13, 2019

November 9, 2018

November 9, 2018

July 25, 2018

February 25, 2018

February 4, 2018

Please reload

Recent Posts

Just Arrived: Anne-Mare

June 17, 2018

In april mocht ik op bezoek bij kleine Anne-Mare! Aangekomen bij het prachtige huisje was het even zoeken naar de juiste voordeur, er waren er een stuk of drie wat door kon gaan voor de enige echte voordeur. Gelukkig ging hij al open en mocht ik binnenkomen. Daar kreeg Anne-Mare net te eten en maakte ik kennis met haar mama en papa. Ik had zoals gewoonlijk weer veel te veel spullen mee en het duurde even voordat ik alles op z'n plek had. Kacheltje aan en klaar voor het slapende prinsesje. Tot we met z'n drieën uit het raam keken en daar de buren zagen die met handen vol kadootjes even kwamen kijken naar de kleinste aanwinst van de straat. Even bewonderen en oohh een aaahhh en daarna mocht ik Anne-Mare ook bewonderen op de grote beanbag waar we tijdens haar slaapje mooie foto's hebben gemaakt op een paars wollen kleed. Dit heldere meisje had al snel door dat haar dag iets anders ging dan de paar dagen daarvoor. Gelukkig had ik daardoor ook even tijd om foto's te maken van haar open blik de wereld in. Het voedmoment van de baby was ook een voedmoment voor de fotograaf, de papa van Anne-Mare had een heerlijk broodje ei gemaakt. Dank je wel! Knuffel-en voedmomentjes vind ik ook altijd een mooi onderwerp voor de foto en zijn hopelijk voor altijd momenten om aan terug te denken. Dat kleine handje die jou een beetje knijpt of dat ze je vinger even stevig vast pakken. Onbetaalbaar. Wordt maar niet te snel groot kleintje!!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Ingrid Leegte

New Arrivals Fotografie & Ingrid Leegte Fotografie

KVK Nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden.