© 2020 Ingrid Leegte

New Arrivals Fotografie & Ingrid Leegte Fotografie

KVK Nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden.

January 13, 2019

January 13, 2019

January 13, 2019

November 9, 2018

November 9, 2018

July 25, 2018

February 25, 2018

February 4, 2018

Please reload

Recent Posts

Just Arrived: Lieke

February 25, 2018

Voor deze shoot hoefde ik mijn woonplaats niet uit, ik mocht namelijk een newborn fotosessie doen in Winsum! Bij de familie van New Arrival Lieke. Lieke heeft een grote broer van 2,5 jaar en na even de fotografe uit de boom kijken ging hij mij goed meehelpen met het klaar zetten van de beanbag en het achtergrond systeem. De papa van Lieke hielp mij ook al goed, de tafel moest namelijk even aan de kant voor het beste daglicht plekje van de keuken. Toen alles uitgepakt en klaar stond begonnen we met de foto "Lieke op Handen". Ik zal even verklappen hoe ik deze foto maak, want als je de foto ziet denk je misschien dat de baby in de lucht wordt gehouden, maar dat is dus niet zo. De baby ligt namelijk gewoon op de zij op een zwarte doek. De handen van de vader gaan om de baby heen, rechterhand bij de beentjes en linkerhand om de schouders. De vingers van de linkerhand raken het hoofdje van de baby. Ik sta er boven en maak de foto van bovenaf. Tijdens het nabewerken maak ik de achtergrond egaal zwart. 

Op de beanbag werd Lieke ook even helemaal wakker en keek met helder blauwe ogen in mijn lens. Wauw, zo bijzonder, nog maar net op de wereld en die blikken die je soms krijgt van pasgeboren babietjes, echt prachtig. Ik maakte nog even foto's met het gezin allemaal samen en ging daarna weer terug naar huis. Bedankt dat ik jullie mocht fotograferen, de eerste newborn fotosessie in Winsum voor mij. Wat een helder, mooi meisje! 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square