© 2020 Ingrid Leegte

New Arrivals Fotografie & Ingrid Leegte Fotografie

KVK Nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden.

January 13, 2019

January 13, 2019

January 13, 2019

November 9, 2018

November 9, 2018

July 25, 2018

February 25, 2018

February 4, 2018

Please reload

Recent Posts

Just Arrived: Lauren

February 4, 2018

In Norg ging ik op bezoek bij newborn Lauren en grote zus Tess. Ingewikkeld in een doek zie ik alleen de donkere haartjes van Lauren....En daar val ik dan altijd voor als een blok. Het is erg gezellig tijdens de fotosessie en dat vindt Lauren ook want slapen dat doen we nog even niet. Geen probleem, we maken eerst foto's met de ouders. Hele liefdevolle foto's, met een lieve kus van papa op het de mooie haartjes van Lauren. Tijdens het voeden maak ik een aantal foto's van Tess. Samen met haar lievelingsknuffel. Samen met baby Lauren wil Tess eerst niet, maar laten wel! Altijd een fijn gevoel als ik de broertjes en/of zusjes samen op de foto kan zetten. Dwingen kunnen we de kinderen nog niet  (en wil ik ook niet) en het fotomoment gaat altijd voorzichtig met de toezicht heel dichtbij. Terug denkend aan mijn eigen peutertje met haar newborn broertje foto moment; ik had het niet verwacht, maar ze gingen zo lief knuffelen. Een foto om goed te bewaren en bij ons is hij zelfs op het geboortekaartje terecht gekomen. Terug naar Lauren! Diep in slaap heb ik haar nog even in een houten mini-bedje gelegd. Superschattig 😊. Dat gaat helemaal goed komen met jullie twee mooie dames! Twee lieve zusjes! 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square