© 2020 Ingrid Leegte

New Arrivals Fotografie & Ingrid Leegte Fotografie

KVK Nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden.

January 13, 2019

January 13, 2019

January 13, 2019

November 9, 2018

November 9, 2018

July 25, 2018

February 25, 2018

February 4, 2018

Please reload

Recent Posts

De Natuur Om Je Heen - Dé Link

September 15, 2017

Het was op een zonnige middag in een weekend dat ik net voor etenstijd nog even mee ging helpen met tuinieren. Mijn oog viel op een uitlopertje van een pompoenplant en ik zag een hartje. Aaah wat lief dacht ik. Het licht viel er prachtig op en ik ben naar boven gerend om mijn camera plus macrolens te pakken om een foto te maken. Het uitlopertje van ongeveer 1 cm in real life, dus het was klein onder de enorme bladeren van de plant. Dichterbij zag ik de haartjes van de plant goed, mooi opgelicht door de zon en kijkend door de lens vond ik het al een mooi plaatje. Ik heb een paar foto's gemaakt en daarna gingen we eten. Later toen ik de foto op mijn PC zag, was het uitlopertje nog veeel groter, mijn scherm is erg groot zag ik er een papa, een mama en een baby in! Zie je het ook? Wat prachtig en wat een wondere wereld, die kleine macrowereld onder je voeten (of juist liever niet ONDER je voeten ;-) ). Deze foto is de link tussen mijn newborn/zwangerschap fotografie en mijn liefde voor natuurfotografie en ik maakte hem in mijn eigen achtertuin. Ik kan er naar blijven kijken!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square