January 13, 2019

January 13, 2019

January 13, 2019

November 9, 2018

November 9, 2018

July 25, 2018

February 25, 2018

February 4, 2018

Please reload

Recent Posts

Just Arrived: Rixt

August 6, 2017

Zo leuk dat ik bij deze ouders een shoot mocht komen doen. De mama is namelijk een collega van mij! Mijn leidinggevende nog wel haha, dus ik ging natuurlijk nog beter mijn best doen!! Nee hoor, het was allemaal heel relaxed en easy going. Knappe Rixt lijkt wel een beetje rossig. Zou ze later rode haartjes krijgen? Ik ben benieuwd. Voor de shoot moest ik naar een klein dorpje in Frieland en het was heerlijk weer. Langs watergebieden en campers op de weggetjes, ik kreeg gewoon een vakantie gevoel. Altijd goed als je relaxed aankomt bij een fotoshoot. We hebben foto's gemaakt van Rixt in de handen van haar vader en ook nog met het gezin samen. Een mooie herinnering voor later. Op het laatst sliep Rixt nog in de houten schaal met paarse wol. Prachtig leaf lyts Famke!!

 

ke!! 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Ingrid Leegte

New Arrivals Fotografie & Ingrid Leegte Fotografie

KVK Nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden.