© 2020 Ingrid Leegte

New Arrivals Fotografie & Ingrid Leegte Fotografie

KVK Nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden.

January 13, 2019

January 13, 2019

January 13, 2019

November 9, 2018

November 9, 2018

July 25, 2018

February 25, 2018

February 4, 2018

Please reload

Recent Posts

Just Arrived

April 26, 2017

Zoals je kunt zien op de foto's heeft dit mooie mannetje heerlijk geslapen op de beanbag tijdens zijn fotosessie. Mijn logo verraad het al en ik ben er ook dit keer weer voor gevallen, zijn babyvoetjes.... Ik had ze weer in alle poses en vanuit hoeken gefotografeerd. Ik zal er wel eens een blog post aan wijden, aan alle verschillende baby voetjes foto's die ik in de loop der jaren heb "verzameld". Kleine voetjes worden snel groot, maar gelukkig hebben deze ouders een mooie fotoreeks van hun kindje toen hij nog maar twee weken oud was. Ik wens je het allerbeste kleine man, dat je voetjes je ver mogen brengen in dit leven. Bedankt ouders voor de gezelligheid en hulp tijdens deze shoot!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square