January 13, 2019

January 13, 2019

January 13, 2019

November 9, 2018

November 9, 2018

July 25, 2018

February 25, 2018

February 4, 2018

Please reload

Recent Posts

Just Arrived: Jessie

January 25, 2017

Tijdens de zwangerschapsfotosessie maakte ik kennis met de ouders en zusje van Jessie. Jessie was toen uiteraard nog niet geboren. Ik moest vaak glimlachen om de grote zus van Jessie. Wat een heerlijk eigen willetje en wat heerlijk herkenbaar voor mij als mama van een klein meisje met een groot willetje. Demi plukte een giga appel uit een appelboompje en met die onder de arm ging ze daarna blaasbloempjes (paardebloem) wegblazen. In de tussen tijd liepen we verder zodat we op mooie plekken mama haar buik op de foto konden zetten. Een aantal week later kwam ik bij hun thuis voor de newborn fotosessie en mocht ik dus ook Jessie ontmoeten. Net als haar grote zus ook een prachtig meisje. Samen op de foto deden ze ook supergoed en is hopelijk is de het eind resultaat een foto waar de ouders en zijzelf later nog vaak naar zullen kijken. Na de fotosessie werd ik getrakteerd op een heerlijke tapas hapjes!! Super lief! Het was erg leuk jullie te leren kennen! Bedankt!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Ingrid Leegte

New Arrivals Fotografie & Ingrid Leegte Fotografie

KVK Nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden.