January 13, 2019

January 13, 2019

January 13, 2019

November 9, 2018

November 9, 2018

July 25, 2018

February 25, 2018

February 4, 2018

Please reload

Recent Posts

Just Arrived: Teun

January 15, 2017

Newborn Teun! Kijk een wat een prachtige haartje deze kleine man heeft. Net geboren en dan al een kuifje. Mijn eigen kindjes waren twee bijna-biljartballetjes bij de geboorte (is wel helemaal goed gekomen hoor!). Teun zijn slaapkamer had een prachtige gekleurde wand, een beetje mint groen. Ook was het lichtinval daar heel mooi en konden we daar dus heel goed foto's maken. Samen met papa en mam op de foto en ook nog in een houten schaal. Daarna zijn we samen naar buiten gegaan. Het weer was precies goed om heel even buiten foto's te maken. Tussen de bloemetjes. Ik kijk terug op een heel gezellige fotosessie bij een heel mooi en warm gezin. Veel geluk samen!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Ingrid Leegte

New Arrivals Fotografie & Ingrid Leegte Fotografie

KVK Nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden.