January 13, 2019

January 13, 2019

January 13, 2019

November 9, 2018

November 9, 2018

July 25, 2018

February 25, 2018

February 4, 2018

Please reload

Recent Posts

Just Arrived: Jolie

January 15, 2017

Ahhh, het is altijd zo lief wanneer oudere kindjes helemaal verliefd zijn op hun kleine broertje of zusje. Handjes vast pakken of kusjes geven. Ook de grote zus van kleine Jolie knuffelde heel graag. Voor de fotosessie moest ik even een eind rijden, maar ik kon het mooi combineren met een bezoek aan een vriendin. Via deze vriendin hadden de papa en mama van Jolie de fotosessie gewonnen via een Facebook win actie. Een win actie voor een zwangerschapsfotosessie in 2014. Heel verdrietig mochten zij hun mannetje in de buik nooit persoonlijk leren kennen, want ze moesten halverwege de zwangerschap al afscheid nemen. Slik... wat heftig. Gelukkig is het gezin dus in 2016 verblijd met de geboorte van dit hele mooie meisje en hebben we in overleg de zwangerschapsfotosessie omgezet in een newborn fotosessie. Ik wil de ouders even bedanken voor het fijne contact en ze heel veel goeds wensen met hun gezinnetje. Twee lieve zussen en een vlinderbroertje. 
 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Ingrid Leegte

New Arrivals Fotografie & Ingrid Leegte Fotografie

KVK Nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden.