© 2020 Ingrid Leegte

New Arrivals Fotografie & Ingrid Leegte Fotografie

KVK Nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden.

January 13, 2019

January 13, 2019

January 13, 2019

November 9, 2018

November 9, 2018

July 25, 2018

February 25, 2018

February 4, 2018

Please reload

Recent Posts

Just Arrived: Evi

January 15, 2017

 

Help! Ik kan niet kiezen. Ik ben natuurlijk enorm bevooroordeeld, want kleine Evi is mijn nichtje, maar ik heb zoveel foto's van haar newborn fotosessie dat ik niet kan kiezen welke foto ik nou het mooiste, liefste of bijzonderste vind. Evi sliep ook aan een stuk door tijdens haar fotosessie, dus tante Ingrid kon maar blijven foto's maken. Zo kon ik mijn nieuwe paarse, wollige vulling gebruiken in een schaal die we maar om hebben gedoopt tot "de wok" (want daar lijkt hij een beetje op). Toen ze na haar voeding heel helder en wakker was heb ik nog een aantal Lifestyle foto's gemaakt van het gezin samen en tijdens het verschonen in haar kamertje. Samen met de foto's van Wendy haar zwangerschapsreportage zijn alle foto's verzameld in een mooi, tijdloos album van 20x30 cm met een roze linnen kaft. (Deze album maat van 20x30 cm en met een linnen kleuren kaft naar keuze is vanaf nu ook voor iedereen te bestellen!). Lieve Wendy en Chris, hopelijk kijken jullie nog vaak in het album, kindjes worden zo snel groot! Evi is een prachtige baby en ik ben zo trots op jullie!! 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square