January 13, 2019

January 13, 2019

January 13, 2019

November 9, 2018

November 9, 2018

July 25, 2018

February 25, 2018

February 4, 2018

Please reload

Recent Posts

Just Arrived: Celina

January 15, 2017

 

Net voor de zomer mocht ik een bezoek brengen aan newborn Celina. Zoals altijd had ik mijn auto weer volgeladen met allerlei accessoires om de fotosessie tot een succes te maken. Ook al gaat het natuurlijk maar om een hoofdpersoon! In dit geval een prachtig meisje. Grappig detail was dat de mama van Celina vertelde dat Celina tijdens de pret echo de handjes voor haar gezichtje had gedaan. Ook de eerste foto die ik maakte had ze haar armen over haar gezichtje en later tijdens het slapen op de beanbag nog een keer. Zo bijzonder vind ik dat, voor of na de geboorte het zijn gewoon kleine wondertjes. Na wat drinken is ze door een goede tip van haar papa heel diep in slaap gevallen en konden we mooie foto's maken. Ik wens jullie het allerbeste samen!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Ingrid Leegte

New Arrivals Fotografie & Ingrid Leegte Fotografie

KVK Nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden.