January 13, 2019

January 13, 2019

January 13, 2019

November 9, 2018

November 9, 2018

July 25, 2018

February 25, 2018

February 4, 2018

Please reload

Recent Posts

Homebound: Jilles

January 15, 2017

 

Deze maand staat gewoon bol van voor mij speciale fotosessies! Het is namelijk zo leuk om terug te komen in een gezin waar je al eerder hebt gefotografeerd. Dat je het kindje wat je hebt gefotografeerd na een tijdje weer terug ziet. Zo mocht ik deze maand onder andere naar baby Jilles en zijn familie. Ik kan me de newborn fotosessie van broer Jorrit nog goed herinneren. Een van de foto's uit die sessie hangt heel groot (ja, echt heeeeel groot) bij hun aan de muur in de kamer. Toen ze mij dat lieten zien was ik wel even stil, slik, Wauw.....! Kleine Jilles was ondertussen bij zijn mama in de armen in slaap gevallen en dus hebben we daar even lieve foto's van gemaakt. Tijdens een Lifestyle fotosessie is het grote bed altijd een mooie plek om samen te "poseren" en dus gingen we met z'n allen naar boven. Broer Jorrit vond het grote bed ook wel mooi want het is ook heel geschikt om even koprollen te maken en te ravotten met papa! Lieve papa en mama van Jorrit en Jilles, bedankt dat ik opnieuw een fotosessie bij jullie mocht doen. Jullie DVD met foto's komt jullie kant op!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 Ingrid Leegte

New Arrivals Fotografie & Ingrid Leegte Fotografie

KVK Nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden.