Zoeken

Week 6 #Mijnmuzebos (Herfst)


De wind waait hard in #mijnmuzebos. Ik vraag me af of ik geen appel op mijn hoofd krijg vandaag, maar een hele boom. Het zal wel meevallen, dus Jack en ik lopen rustig door.


Bij de splitsing kunnen we links of rechts af. Sinds de persconferentie met de nieuwe maatregelen voel ik me weer een beetje onrustig. Eigenlijk wil ik het niet toegegeven voor mezelf, maar het is stiekem wel zo. Om verschillende redenen is de toekomst nu weer opgesplitst in allerlei scenario's en welk wandelpad wordt het deze keer. Heb ik daar zelf invloed op door mijn eigen pad te kiezen of moet ik het juist helemaal loslaten en mij laten meewaaien. Ga ik off road, dwars door het bos, klimmend over takken en ploeterend door braamstruiken. Tegen het advies van de boswachter, het staat duidelijk vermeld op het bordje bij de ingang. Neem ik het brede, overzichtelijke pad. Misschien komen beide paden wel uit op dezelfde open plek.


Het advies van de bomen is loslaten; 'Net als wat wij doen in deze tijd van het jaar'. Ik sta onder een regen van blaadjes. De wind draait ze in het rond. Wat een heerlijke chaos.

0 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven