Zoeken
  • Ingrid

Just Arrived


Mooie emailtjes zijn het, wanneer er in staat dat de baby geboren is en dat alles goed gaat met het kindje en de moeder. Weer een wereldwondertje erbij. Een toevoeging aan het gezin, in dit geval een zoontje! Een broertje van Ties en hij heet Guus.

Wat een heerlijk manneke, hij heeft goed geslapen en wat staat blauw hem mooi. Omdat alle foto's samen met de zwangerschaps foto's in een album zouden komen heb ik ook nog extra foto's gemaakt van zijn geboortekaartje, zijn kamertje en andere persoonlijke spullen. Natuurlijk ook nog foto's met het gezin samen en van Ties samen met zijn broertje.

Het 20x30 cm album kreeg een blauwe linnen kaft met zijn naam erop gedrukt. Kleine details en schattige momentjes, lieve kusjes en slaperige oogjes, dikke knuffels en veel liefde in een boek die ze hopelijk nog heel vaak zullen gaan bekijken. Met liefde voor jullie gemaakt!

#JustArrived #Newborn #Jongentje

NEW ARRIVALS FOTOGRAFIE

INGRID LEEGTE

FOTOGRAFIE

Zwangerschap, Newborn, Puppy

Natuur, Wall-Art, Webshop

Ingrid Leegte

Kerspel 78

9951 VM Winsum

 

newarrivalsfotografie@hotmail.com                                 

Website: Ingrid Leegte © 2020

KVK nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden