Zoeken
  • Ingrid

Expecting


Het is alweer een tijdje geleden, maar herinner je die warme zomer nog? Op een van die warme dagen ging ik in de ochtend op pad naar deze familie voor een zwangerschapsfotosessie. Peuter Ties heb ik ook gefotografeerd als newborn en zoals altijd is het zo leuk om deze kids na een tijdje weer terug te zien. We begonnen met fotograferen in hun mooie huis; veel hout, wit en een prachtig lichtinval door de ramen. Ties gaf super lief een kusjes op mama haar blote buik, hij showde ook even trots zijn eigen blote buik en ook fotografeerde ik hem toen hij heel hoog en lachend aan het schommelen was. Schatje! Daarna zijn we even in de auto gestapt naar een buitenlocatie. Het graan was er net afgehaald eerder die week en de gouden (stoppel) velden waren gaven een mooie achtergrond voor de foto. Ik wist nog een lange bomenlaan in de buurt en de laatste foto's maakten we daar. De foto's die we daar genomen hebben, zijn een van mijn persoonlijke favorieten van 2018 geworden. Echt zo fijn dat ik die foto's ook mag delen op mijn website. Heel dankbaar ben ik daarvoor. Ik zou de lieve familie snel weer zien want ik mocht ook de newborn foto's maken!


NEW ARRIVALS FOTOGRAFIE

INGRID LEEGTE

FOTOGRAFIE

Zwangerschap, Newborn, Puppy

Natuur, Wall-Art, Webshop

Ingrid Leegte

Kerspel 78

9951 VM Winsum

 

newarrivalsfotografie@hotmail.com                                 

Website: Ingrid Leegte © 2020

KVK nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden