Zoeken
  • Ingrid

Just Arrived: Wieke


Ken je mijn 2018 visitekaartje? Op de achterkant staat een foto van een prachtige baby in een houten schaal. Een tijdje geleden mocht ik opnieuw langskomen voor een Just Arrived fotosessie bij hun thuis. Voor een fotosessie van zijn zusje! Het fotomodel zijn had hij nog niet verleerd, want hij ging zo lief met zijn zusje op de foto. We hebben mooie foto's gemaakt, ook de ouders ingewikkeld in een doek terwijl ze knuffelen met hun dochtertje. Ik ben blij dat ik deze newborn foto's weer voor hun mocht maken.

#JustArrived #Meisje #Newborn

NEW ARRIVALS FOTOGRAFIE

INGRID LEEGTE

FOTOGRAFIE

Zwangerschap, Newborn, Puppy

Natuur, Wall-Art, Webshop

Ingrid Leegte

Kerspel 78

9951 VM Winsum

 

newarrivalsfotografie@hotmail.com                                 

Website: Ingrid Leegte © 2020

KVK nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden