Zoeken
  • Ingrid

Expecting & Just Arrived


De zomer van 2018 was een warme zomer en een zwangerschap shoot op het strand bij ondergaande zon was dan ook geen straf. Dat de mama-to-be ook het water in wilde stappen voor mij (voor de foto ;-)) was helemaal een JIPPIE moment! Ook super fijn dat ik deze foto mag delen op mijn website. En wat vinden jullie van 'Big Brother' Hummer, hij ziet er best trots uit toch haha! Poes Knoedel had meer interesse in het loopkarretje van haar, in dit geval, 'little sister'! Wat een mooi gezin en echt, ze doen het zo goed! Al hun foto's van beide sessies staan in een 20x30cm album. Geniet er maar van!

#JustArrived #Newborn #Zwangerschapsjurk #Expecting #Zwangerschap

NEW ARRIVALS FOTOGRAFIE

INGRID LEEGTE

FOTOGRAFIE

Zwangerschap, Newborn, Puppy

Natuur, Wall-Art, Webshop

Ingrid Leegte

Kerspel 78

9951 VM Winsum

 

newarrivalsfotografie@hotmail.com                                 

Website: Ingrid Leegte © 2020

KVK nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden