Zoeken
  • Ingrid

Expecting: Kim


Een deel van deze fotoreeks maakte ik in de slaapkamer met het mooiste lichtinval ever!! Nog even en deze slaapkamer is er niet meer, het mooie huis wordt namelijk gesloopt vanwege de aardbevingsproblematiek. Dubbel, want ze krijgen er wel een nieuw huis voor terug, maar alle onzekerheden en gedoe wat er speelt in Groningen is gewoon NIET LEUK! Mijn ouders wonen in dezelfde straat als waar dit huis staat, dus het is wel een onderwerp wat ook vaak bij ons aan tafel wordt aangesneden. Gelukkig hebben we mooie foto's gemaakt in en rond om het huis. En als het huis er dan straks niet meer is, de foto's en herinneringen nog zijn er nog wel! Plus natuurlijk een heel lief klein zusje...


NEW ARRIVALS FOTOGRAFIE

INGRID LEEGTE

FOTOGRAFIE

Zwangerschap, Newborn, Puppy

Natuur, Wall-Art, Webshop

Ingrid Leegte

Kerspel 78

9951 VM Winsum

 

newarrivalsfotografie@hotmail.com                                 

Website: Ingrid Leegte © 2020

KVK nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden