Zoeken
  • Ingrid

Just Arrived: Anne-Mare


In april mocht ik op bezoek bij kleine Anne-Mare! Aangekomen bij het prachtige huisje was het even zoeken naar de juiste voordeur, er waren er een stuk of drie wat door kon gaan voor de enige echte voordeur. Gelukkig ging hij al open en mocht ik binnenkomen. Daar kreeg Anne-Mare net te eten en maakte ik kennis met haar mama en papa. Ik had zoals gewoonlijk weer veel te veel spullen mee en het duurde even voordat ik alles op z'n plek had. Kacheltje aan en klaar voor het slapende prinsesje. Tot we met z'n drieën uit het raam keken en daar de buren zagen die met handen vol kadootjes even kwamen kijken naar de kleinste aanwinst van de straat. Even bewonderen en oohh een aaahhh en daarna mocht ik Anne-Mare ook bewonderen op de grote beanbag waar we tijdens haar slaapje mooie foto's hebben gemaakt op een paars wollen kleed. Dit heldere meisje had al snel door dat haar dag iets anders ging dan de paar dagen daarvoor. Gelukkig had ik daardoor ook even tijd om foto's te maken van haar open blik de wereld in. Het voedmoment van de baby was ook een voedmoment voor de fotograaf, de papa van Anne-Mare had een heerlijk broodje ei gemaakt. Dank je wel! Knuffel-en voedmomentjes vind ik ook altijd een mooi onderwerp voor de foto en zijn hopelijk voor altijd momenten om aan terug te denken. Dat kleine handje die jou een beetje knijpt of dat ze je vinger even stevig vast pakken. Onbetaalbaar. Wordt maar niet te snel groot kleintje!!


NEW ARRIVALS FOTOGRAFIE

INGRID LEEGTE

FOTOGRAFIE

Zwangerschap, Newborn, Puppy

Natuur, Wall-Art, Webshop

Ingrid Leegte

Kerspel 78

9951 VM Winsum

 

newarrivalsfotografie@hotmail.com                                 

Website: Ingrid Leegte © 2020

KVK nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden