Zoeken
  • Ingrid

Just Arrived: Lauren


In Norg ging ik op bezoek bij newborn Lauren en grote zus Tess. Ingewikkeld in een doek zie ik alleen de donkere haartjes van Lauren....En daar val ik dan altijd voor als een blok. Het is erg gezellig tijdens de fotosessie en dat vindt Lauren ook want slapen dat doen we nog even niet. Geen probleem, we maken eerst foto's met de ouders. Hele liefdevolle foto's, met een lieve kus van papa op het de mooie haartjes van Lauren. Tijdens het voeden maak ik een aantal foto's van Tess. Samen met haar lievelingsknuffel. Samen met baby Lauren wil Tess eerst niet, maar laten wel! Altijd een fijn gevoel als ik de broertjes en/of zusjes samen op de foto kan zetten. Dwingen kunnen we de kinderen nog niet (en wil ik ook niet) en het fotomoment gaat altijd voorzichtig met de toezicht heel dichtbij. Terug denkend aan mijn eigen peutertje met haar newborn broertje foto moment; ik had het niet verwacht, maar ze gingen zo lief knuffelen. Een foto om goed te bewaren en bij ons is hij zelfs op het geboortekaartje terecht gekomen. Terug naar Lauren! Diep in slaap heb ik haar nog even in een houten mini-bedje gelegd. Superschattig 😊. Dat gaat helemaal goed komen met jullie twee mooie dames! Twee lieve zusjes!

#Meisje #JustArrived #Newborn

NEW ARRIVALS FOTOGRAFIE

INGRID LEEGTE

FOTOGRAFIE

Zwangerschap, Newborn, Puppy

Natuur, Wall-Art, Webshop

Ingrid Leegte

Kerspel 78

9951 VM Winsum

 

newarrivalsfotografie@hotmail.com                                 

Website: Ingrid Leegte © 2020

KVK nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden