Zoeken
  • Ingrid

Just Arrived: Rixt


Zo leuk dat ik bij deze ouders een shoot mocht komen doen. De mama is namelijk een collega van mij! Mijn leidinggevende nog wel haha, dus ik ging natuurlijk nog beter mijn best doen!! Nee hoor, het was allemaal heel relaxed en easy going. Knappe Rixt lijkt wel een beetje rossig. Zou ze later rode haartjes krijgen? Ik ben benieuwd. Voor de shoot moest ik naar een klein dorpje in Frieland en het was heerlijk weer. Langs watergebieden en campers op de weggetjes, ik kreeg gewoon een vakantie gevoel. Altijd goed als je relaxed aankomt bij een fotoshoot. We hebben foto's gemaakt van Rixt in de handen van haar vader en ook nog met het gezin samen. Een mooie herinnering voor later. Op het laatst sliep Rixt nog in de houten schaal met paarse wol. Prachtig leaf lyts Famke!!

ke!!

#Meisje #Newborn #JustArrived

NEW ARRIVALS FOTOGRAFIE

INGRID LEEGTE

FOTOGRAFIE

Zwangerschap, Newborn, Puppy

Natuur, Wall-Art, Webshop

Ingrid Leegte

Kerspel 78

9951 VM Winsum

 

newarrivalsfotografie@hotmail.com                                 

Website: Ingrid Leegte © 2020

KVK nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden