Zoeken
  • Ingrid

Just Arrived: Tim


Ik ben altijd zeer vereerd wanneer ik weer bij een gezin mag terug komen voor een fotosessie. Daarbij is het ontzettend leuk dat je de kleine newborn van toen, nu weer mag terug zien. Kleine Josien van toen was grote zus geworden van broertje Tim! Josien hielp mij erg goed met alles klaarzetten. Heel geordend hielp ze mee om alle denkentjes en baby wrapdoeken van de ene kist in de andere schaal te doen. ;-) Topper! Daar werd ze denk ik erg moe van, want daarna was de koek op en heeft haar papa haar op bed gelegd en we hebben haar niet meer gehoord. Het was buiten ook erg warm en ik heb die dag mijn kacheltje niet 1 x gebruikt. De temperatuur was helemaal goed binnen. In het begin had Tim last van krampjes. Aaah zo sneu om te zien altijd, dat zal zeker zeer doen die vervelende buikkrampen. Gelukkig ging het daarna beter en sliep hij heerlijk ontspannen. Op z'n buikje vond hij ook fijn en het is een prachtige serie foto's geworden. Wat een mooie babyboy! Veel geluk met jullie tweede kindje en ik vond het super om weer bij jullie thuis te mogen komen. Thanxxx!

#JustArrived #Newborn #Jongentje

NEW ARRIVALS FOTOGRAFIE

INGRID LEEGTE

FOTOGRAFIE

Zwangerschap, Newborn, Puppy

Natuur, Wall-Art, Webshop

Ingrid Leegte

Kerspel 78

9951 VM Winsum

 

newarrivalsfotografie@hotmail.com                                 

Website: Ingrid Leegte © 2020

KVK nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden