Zoeken
  • Ingrid

Expecting: Sandra


Altijd leuk wanneer ik word benaderd door een man in plaats van een vrouw om een zwangerschapsfotosessie te regelen. Of zelfs cadeau te doen! Dat is toch lief en zorgzaam. Zo komt het in ieder geval over bij mij haha. We speken af om de shoot buiten te doen en dus duimen voor een mooie avond met goed fotografie licht. Op de aangebroken avond krijg ik een berichtje dat de shoot gecanceld moet worden vanwege een spoed controle in het ziekenhuis. Ojee!! Gelukkig blijkt het allemaal goed te gaan met de mama-to-be en de kleine baby. Geen probleem natuurlijk dat we dus een andere dag prikken. De weersverwachting voor die dag beloofde regenbuien, maar tijdens de fotosessie was het ideaal fotoweer! Sandra wilde alle zwangerschapsjurken aan die ik had meegenomen (Yay!) en we zijn een aantal locaties afgereden waar we mooie foto's hebben gemaakt. Ik had een prachtige gekleurde zonsondergang in mijn hoofd, kon niet missen als ik naar de lucht keek. Maar toen we aankwamen bij het meer en de steiger opliepen was de lucht helemaal dichtgetrokken!! Gelukkig is het altijd fotogeniek bij het meer, zon of wolken, dus het was een mooi einde van deze shoot. Veel geluk met jullie kindje straks!

#Zwangerschapsjurk #FotosessieBuiten #Zwangerschap #Expecting

NEW ARRIVALS FOTOGRAFIE

INGRID LEEGTE

FOTOGRAFIE

Zwangerschap, Newborn, Puppy

Natuur, Wall-Art, Webshop

Ingrid Leegte

Kerspel 78

9951 VM Winsum

 

newarrivalsfotografie@hotmail.com                                 

Website: Ingrid Leegte © 2020

KVK nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden