Zoeken
  • Ingrid

BabyJaarPlan: CakeSmash van Evi


1 jaar... ik blijf deze eerste verjaardag zo'n mijlpaal vinden. Wat groeit een kindje snel en wat maken ouders veel mee in zo'n eerste jaar. Daarnaast zijn baby's van 1 jaar zo Uber-schattig!! Ze hebben spekbeentjes en vaak twee mini ondertandjes, lachen en kirren heel wat af en... zijn er meestal ook heel snel zat van. Dus! Snelheid is gewenst tijdens zo'n fotosessie! Zoals jullie misschien weten is Evi mijn nichtje en de fotosessie zou bij ons thuis plaatsvinden. Ik had de slaapkamer van mijn dochtertje uitgeruimd om plek te maken voor de stellage van de binnenstudio. Slingertjes opgehangen, taart uit de koelkast gehaald. Evi en haar ouders waren inmiddels al bij ons binnen. Het was heel warm die dag! Richting 30 graden zou het 's middags gaan. Evi kreeg mooie schattige kleertjes aan en ik stelde alvast de camera in. Taart op de middenstip (zeg maar) en Go!! Smashen maar!! ........ Niet dus!!! Taart is DOODENG!! No way dat Evi op het knisperende ondergrond papier wilde zitten en dichter dan 15 cm bij de taart in de buurt wilde komen. Alleen vast geklemd

aan mama zou het nog net lukken om een hapje roze creme van mama haar vinger te snoepen, maar das nou net niet de bedoeling haha..

Change of plans!! We hebben een ouderwetse kinderstoel gepakt, slingers en de taart onder de arm en we zijn naar buiten gegaan. Ook erg leuk, een cakesmash buiten. Dit had ik ook gedaan met mijn zoontje en ik hou wel van een groene, natuurlijk achtergrond. Weg van de grote stellage en knisper ondergrond en verleid met rozijntjes op de taart, ontdekte Evi dat de taart wel erggg lekker was en begon aan haar missie om hem in z'n geheel te verorberen. CakeSmash geslaagd!!


NEW ARRIVALS FOTOGRAFIE

INGRID LEEGTE

FOTOGRAFIE

Zwangerschap, Newborn, Puppy

Natuur, Wall-Art, Webshop

Ingrid Leegte

Kerspel 78

9951 VM Winsum

 

newarrivalsfotografie@hotmail.com                                 

Website: Ingrid Leegte © 2020

KVK nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden