Zoeken
  • Ingrid

Just Arrived: Bas


Een aantal week na de zwangerschapsfotosessie in een mistig bos, kreeg ik een email dat Bas geboren was. Alles was goed met Bas en zijn moeder en dat was heel mooi om te horen! Helaas moest ik zelf wel de shoot verplaatsen vanwege een griepweek. Een nieuwe datum was geprikt en helemaal beter en met de auto weer volgeladen met newborn accessoires reed ik die ochtend richting Drenthe. Ik mocht de slaapkamer van grote broer Koen even lenen om daar alles uit te stallen en onder toeziend oog van Koen kon ik beginnen met alles klaar zetten. Bas is een helder mannetje, maar tijdens een newborn shoot is het wel fijn als er flink geslapen wordt. Zou het? Of wilde hij alles meemaken? Nou nee hoor, hij tukte een "end weg" die ochtend en zo konden we hem met verschillende achtergrond kleuren fotograferen. Hij werd niet wakker wanneer ik hem ging verplaatsen. Zelfs liggend ingewrapt naast zijn grote broer doezelde hij heerlijk weg. Na het helpen klaarzetten van de spullen aan het begin van de ochtend, hielp Koen ons weer goed mee door heel rustig zijn broertjes vast te houden en met zijn fel blauwe ogen in de lens te kijken tijdens de foto met hun tweeën . Wat een topper! Een week later ben ik nog even terug gegaan voor een foto met ook de papa erbij, als ik die foto's terug zie denk ik, wat een happy family!! Bedankt dat ik dit voor jullie heb mogen doen. Het complete album komt snel jullie kant op en hopelijk hebben jullie daar nog jaren plezier van.

#JustArrived #Newborn #Jongentje

NEW ARRIVALS FOTOGRAFIE

INGRID LEEGTE

FOTOGRAFIE

Zwangerschap, Newborn, Puppy

Natuur, Wall-Art, Webshop

Ingrid Leegte

Kerspel 78

9951 VM Winsum

 

newarrivalsfotografie@hotmail.com                                 

Website: Ingrid Leegte © 2020

KVK nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden