Zoeken
  • Ingrid

Just Arrived


Zoals je kunt zien op de foto's heeft dit mooie mannetje heerlijk geslapen op de beanbag tijdens zijn fotosessie. Mijn logo verraad het al en ik ben er ook dit keer weer voor gevallen, zijn babyvoetjes.... Ik had ze weer in alle poses en vanuit hoeken gefotografeerd. Ik zal er wel eens een blog post aan wijden, aan alle verschillende baby voetjes foto's die ik in de loop der jaren heb "verzameld". Kleine voetjes worden snel groot, maar gelukkig hebben deze ouders een mooie fotoreeks van hun kindje toen hij nog maar twee weken oud was. Ik wens je het allerbeste kleine man, dat je voetjes je ver mogen brengen in dit leven. Bedankt ouders voor de gezelligheid en hulp tijdens deze shoot!

#JustArrived #Jongentje #Newborn

NEW ARRIVALS FOTOGRAFIE

INGRID LEEGTE

FOTOGRAFIE

Zwangerschap, Newborn, Puppy

Natuur, Wall-Art, Webshop

Ingrid Leegte

Kerspel 78

9951 VM Winsum

 

newarrivalsfotografie@hotmail.com                                 

Website: Ingrid Leegte © 2020

KVK nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden