Zoeken
  • Ingrid

Just Arrived: Jessie


Tijdens de zwangerschapsfotosessie maakte ik kennis met de ouders en zusje van Jessie. Jessie was toen uiteraard nog niet geboren. Ik moest vaak glimlachen om de grote zus van Jessie. Wat een heerlijk eigen willetje en wat heerlijk herkenbaar voor mij als mama van een klein meisje met een groot willetje. Demi plukte een giga appel uit een appelboompje en met die onder de arm ging ze daarna blaasbloempjes (paardebloem) wegblazen. In de tussen tijd liepen we verder zodat we op mooie plekken mama haar buik op de foto konden zetten. Een aantal week later kwam ik bij hun thuis voor de newborn fotosessie en mocht ik dus ook Jessie ontmoeten. Net als haar grote zus ook een prachtig meisje. Samen op de foto deden ze ook supergoed en is hopelijk is de het eind resultaat een foto waar de ouders en zijzelf later nog vaak naar zullen kijken. Na de fotosessie werd ik getrakteerd op een heerlijke tapas hapjes!! Super lief! Het was erg leuk jullie te leren kennen! Bedankt!

#Newborn #Meisje #JustArrived

NEW ARRIVALS FOTOGRAFIE

INGRID LEEGTE

FOTOGRAFIE

Zwangerschap, Newborn, Puppy

Natuur, Wall-Art, Webshop

Ingrid Leegte

Kerspel 78

9951 VM Winsum

 

newarrivalsfotografie@hotmail.com                                 

Website: Ingrid Leegte © 2020

KVK nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden