Zoeken
  • Ingrid

Expecting: Tineke


De winter kou hing al in de lucht, maar toch hadden we die ochtend buiten afgesproken. Middenin Drenthe en ook al kende ik het gebied persoonlijk niet, bos, heide en een zandvlakte tijdens de zonsopgang dat moest wel goedkomen. Een dikke mist de hele weg vanaf mijn huis, maar het werd lichter en lichter en topen we eenmaal bezig waren ging de zon schijnen door de mist heen wat een geweldige sfeer gaf. Voor zoontje Koen was het blijkbaar iets te koud dus die ging na de eerste foto's lekker thuis opwarmen samen met zijn papa. Tineke wilde ook wel een zwangerschapsjurk proberen en inmiddels zette het zonlicht haar lettelijk en figuurlijk in de spotlights! Binnenkort mag ik terug naar Drenthe om de baby te fotograferen. Dit zit nog lekker warm bij mama tijdens deze koude weken. Geniet er nog maar even van en dan zie ik jullie gauw!

#FotosessieBuiten #Zwangerschapsjurk #Expecting #Zwangerschap

NEW ARRIVALS FOTOGRAFIE

INGRID LEEGTE

FOTOGRAFIE

Zwangerschap, Newborn, Puppy

Natuur, Wall-Art, Webshop

Ingrid Leegte

Kerspel 78

9951 VM Winsum

 

newarrivalsfotografie@hotmail.com                                 

Website: Ingrid Leegte © 2020

KVK nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden