Zoeken
  • Ingrid

Just Arrived: Teun


Newborn Teun! Kijk een wat een prachtige haartje deze kleine man heeft. Net geboren en dan al een kuifje. Mijn eigen kindjes waren twee bijna-biljartballetjes bij de geboorte (is wel helemaal goed gekomen hoor!). Teun zijn slaapkamer had een prachtige gekleurde wand, een beetje mint groen. Ook was het lichtinval daar heel mooi en konden we daar dus heel goed foto's maken. Samen met papa en mam op de foto en ook nog in een houten schaal. Daarna zijn we samen naar buiten gegaan. Het weer was precies goed om heel even buiten foto's te maken. Tussen de bloemetjes. Ik kijk terug op een heel gezellige fotosessie bij een heel mooi en warm gezin. Veel geluk samen!

#Newborn #JustArrived #Jongentje #FotosessieBuiten

NEW ARRIVALS FOTOGRAFIE

INGRID LEEGTE

FOTOGRAFIE

Zwangerschap, Newborn, Puppy

Natuur, Wall-Art, Webshop

Ingrid Leegte

Kerspel 78

9951 VM Winsum

 

newarrivalsfotografie@hotmail.com                                 

Website: Ingrid Leegte © 2020

KVK nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden