Zoeken
  • Ingrid

Just Arrived: Jolie


Ahhh, het is altijd zo lief wanneer oudere kindjes helemaal verliefd zijn op hun kleine broertje of zusje. Handjes vast pakken of kusjes geven. Ook de grote zus van kleine Jolie knuffelde heel graag. Voor de fotosessie moest ik even een eind rijden, maar ik kon het mooi combineren met een bezoek aan een vriendin. Via deze vriendin hadden de papa en mama van Jolie de fotosessie gewonnen via een Facebook win actie. Een win actie voor een zwangerschapsfotosessie in 2014. Heel verdrietig mochten zij hun mannetje in de buik nooit persoonlijk leren kennen, want ze moesten halverwege de zwangerschap al afscheid nemen. Slik... wat heftig. Gelukkig is het gezin dus in 2016 verblijd met de geboorte van dit hele mooie meisje en hebben we in overleg de zwangerschapsfotosessie omgezet in een newborn fotosessie. Ik wil de ouders even bedanken voor het fijne contact en ze heel veel goeds wensen met hun gezinnetje. Twee lieve zussen en een vlinderbroertje.

#Newborn #JustArrived #Meisje

NEW ARRIVALS FOTOGRAFIE

INGRID LEEGTE

FOTOGRAFIE

Zwangerschap, Newborn, Puppy

Natuur, Wall-Art, Webshop

Ingrid Leegte

Kerspel 78

9951 VM Winsum

 

newarrivalsfotografie@hotmail.com                                 

Website: Ingrid Leegte © 2020

KVK nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden