Zoeken
  • Ingrid

Just Arrived: Evi


Help! Ik kan niet kiezen. Ik ben natuurlijk enorm bevooroordeeld, want kleine Evi is mijn nichtje, maar ik heb zoveel foto's van haar newborn fotosessie dat ik niet kan kiezen welke foto ik nou het mooiste, liefste of bijzonderste vind. Evi sliep ook aan een stuk door tijdens haar fotosessie, dus tante Ingrid kon maar blijven foto's maken. Zo kon ik mijn nieuwe paarse, wollige vulling gebruiken in een schaal die we maar om hebben gedoopt tot "de wok" (want daar lijkt hij een beetje op). Toen ze na haar voeding heel helder en wakker was heb ik nog een aantal Lifestyle foto's gemaakt van het gezin samen en tijdens het verschonen in haar kamertje. Samen met de foto's van Wendy haar zwangerschapsreportage zijn alle foto's verzameld in een mooi, tijdloos album van 20x30 cm met een roze linnen kaft. (Deze album maat van 20x30 cm en met een linnen kleuren kaft naar keuze is vanaf nu ook voor iedereen te bestellen!). Lieve Wendy en Chris, hopelijk kijken jullie nog vaak in het album, kindjes worden zo snel groot! Evi is een prachtige baby en ik ben zo trots op jullie!!

#Newborn #JustArrived #Meisje

NEW ARRIVALS FOTOGRAFIE

INGRID LEEGTE

FOTOGRAFIE

Zwangerschap, Newborn, Puppy

Natuur, Wall-Art, Webshop

Ingrid Leegte

Kerspel 78

9951 VM Winsum

 

newarrivalsfotografie@hotmail.com                                 

Website: Ingrid Leegte © 2020

KVK nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden