Zoeken
  • Ingrid

Just Arrived: Celina


Net voor de zomer mocht ik een bezoek brengen aan newborn Celina. Zoals altijd had ik mijn auto weer volgeladen met allerlei accessoires om de fotosessie tot een succes te maken. Ook al gaat het natuurlijk maar om een hoofdpersoon! In dit geval een prachtig meisje. Grappig detail was dat de mama van Celina vertelde dat Celina tijdens de pret echo de handjes voor haar gezichtje had gedaan. Ook de eerste foto die ik maakte had ze haar armen over haar gezichtje en later tijdens het slapen op de beanbag nog een keer. Zo bijzonder vind ik dat, voor of na de geboorte het zijn gewoon kleine wondertjes. Na wat drinken is ze door een goede tip van haar papa heel diep in slaap gevallen en konden we mooie foto's maken. Ik wens jullie het allerbeste samen!

#Meisje #JustArrived #Newborn

NEW ARRIVALS FOTOGRAFIE

INGRID LEEGTE

FOTOGRAFIE

Zwangerschap, Newborn, Puppy

Natuur, Wall-Art, Webshop

Ingrid Leegte

Kerspel 78

9951 VM Winsum

 

newarrivalsfotografie@hotmail.com                                 

Website: Ingrid Leegte © 2020

KVK nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden