© 2020 Ingrid Leegte

New Arrivals Fotografie & Ingrid Leegte Fotografie

KVK Nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden.

Ingrid Leegte

Mijn naam is Ingrid Leegte en ik ben de mama van Fayenn (6) en Finn (4). Nog steeds kan ik verliefd kijken naar de foto's gemaakt van mijn kinderen in de eerste weken na de geboorte. Ze zijn echt maar heel even klein! Graag geef ik jullie ook een verliefd gevoel bij een mooie foto en kom ik fotograferen bij jullie thuis tijdens deze bijzondere periode!

Voor een zwangerschapsfotosessie kan ik bij je thuis komen, maar we kunnen ook in alle jaargetijden buiten afspreken. In de buitenlucht zal ik ook naast jouw bolle buik ook het landschap om je heen niet vergeten en rekening houden met het mooiste licht.

Sinds 2018 kun je bij mij ook terecht voor een fotosessie van je baby met een vachtje, namelijk je New Arrival huisdier! Als dierenliefhebber weet ik als geen ander dat deze ook in hun baby tijd heel 'cute and cuddly' zijn en dat leg ik graag voor je vast. 

 

Het fotograferen in de natuur vind ik geweldig om te doen. De natuur om je heen doet iedereen goed en dus ook mijzelf. Ontstressen in een vogelkijkhut of een wandeling met de macrolens in de aanslag om vlinders te fotograferen. 's Ochtends heel vroeg een ree ontdekken middenin een heideveld. I love it!

Mijn natuurfoto's op deze website zijn te koop. Ben je geinteresseerd in een foto van mij aan de muur, neem dan contact met mij op.

Bij boekingen spreken we alles door en krijg je een flyer met meer info en hoe-en-wat over de fotosessie. 

New Arrivals Fotografie is gevestigd te Winsum, provincie Groningen.

 

De fotosessies vinden plaats midden in de natuur in de noordelijke provincies of in of rondom jullie huis.  
 

De meest recente verhalen, foto's en behind the scenes vind je op mijn social media! Volg mij!

  Neem (vrijblijvend) contact op met Ingrid:
  Let op: Mijn reply email komt waarschijnlijk in uw ongewenste email box.

  Klantvriendelijk - Kwaliteit -Veiligheid Voorop - ContinueTraining - Goed Apparatuur -  

   Love is in the Air, When someone New Arrives 

  Foto's zijn heel belangrijk, voor nu en later. Foto's van bijzondere momenten, van een zwangerschap waar je later niet meer kan voorstellen hoe je eruit zag met zo'n bolle buik, van je pasgeboren baby met rimpeltjes, donzige haartjes en mini voetjes en van gewone gezinsmomenten, zoals een knuffelmoment op een hoekje van de bank.

  En wat dacht je van je kleine puppy! Ook puppy's worden groot en dat gaat sneller als je denkt. Het schattige loopje gaat op den duur over in een flinke draf en kun je straks nog herinneren dat je jullie kitten vasthield in een hand? 

  Ik kom bij jullie thuis of we spreken af op een locatie om dit voor jullie vast te leggen. Elke foto selecteer en bewerk ik zorgvuldig en ik kan jullie adviseren over mooie fotoproducten.

  Neem vrijblijvend contact op voor een vraag of het boeken van een fotosessie.

                 Liefs,

                    Ingrid