Ingrid Leegte

Mijn naam is Ingrid Leegte en ik ben de mama van Fayenn (7) en Finn (4). Nog steeds kan ik verliefd kijken naar de foto's gemaakt van mijn kinderen in de eerste weken na de geboorte. Ze zijn echt maar heel even klein! Graag geef ik jullie ook een verliefd gevoel bij een mooie foto en kom ik fotograferen bij jullie thuis tijdens deze bijzondere periode!

Foto's zijn heel belangrijk, voor nu en later. Foto's van bijzondere momenten, van een zwangerschap waar je later niet meer kan voorstellen hoe je eruit zag met zo'n bolle buik, van je pasgeboren baby met rimpeltjes, donzige haartjes en mini voetjes en van gewone gezinsmomenten, zoals een knuffelmoment op een hoekje van de bank.

En wat dacht je van je kleine puppy! Ook puppy's worden groot en dat gaat sneller als je denkt. Het schattige loopje gaat op den duur over in een flinke draf en kun je straks nog herinneren dat je jullie kitten vasthield in een hand? 

Ik kom bij jullie thuis of we spreken af op een locatie om dit voor jullie vast te leggen. Elke foto selecteer en bewerk ik zorgvuldig en ik kan jullie adviseren over mooie fotoproducten.

Neem vrijblijvend contact op voor een vraag of het boeken van een fotosessie.

Ingrid_Evi_web_2.jpg

 Love is in the Air, When someone New Arrives 

Bij boekingen spreken we alles door en krijg je een flyer met meer info en hoe-en-wat over de fotosessie. 

New Arrivals Fotografie is gevestigd te Winsum, provincie Groningen.

 

De fotosessies vinden plaats midden in de natuur in de noordelijke provincies of in of rondom jullie huis.  
 

De meest recente verhalen, foto's en behind the scenes vind je op mijn social media! Volg mij!

  Neem (vrijblijvend) contact op met Ingrid:
  Let op: Mijn reply email komt waarschijnlijk in je ongewenste email box.

  Dank voor uw bericht! U ontvang binnen drie werkdagen een respons, zo niet, probeert u het dan nogmaals via newarrivalsfotografie@hotmail.com. Vergeet niet uw ongewenste email box te checken.

  Klantvriendelijk - Kwaliteit -Veiligheid Voorop - ContinueTraining - Goed Apparatuur -  

             

    Ingrid's WistJeDatjes

  Ik ben Ingrid de fotografe achter New Arrivals Fotografie. Graag deel ik een aantal wist-je-datjes over mijzelf zodat je mij alvast een beetje leert kennen.

   

  • Ik sta liever achter de camera dan ervoor 😁.

  • Ik heb de Hogere Laboratorium Opleiding (HLO) afgerond en ben dus medisch en analytisch opgeleid. Zo werkte ik in een laboratorium waar we onderzoek deden naar leukemie en kweekte ik 9 jaar lang cellen in grote bioreactoren. De laatste 2 jaar werkte ik als medisch datamanager in het UMCG. Achter de computer ipv rondrennen in een labjas. Deze baan stopte eind 2019.

   

  • Natuur en dieren hebben mijn grote interesse. Op de basisschool had ik een mini-natuurmuseum op de zolder van onze schuur, tekende graag dieren en mijn liefde voor fotografie begon omdat ik de vogels wilde vastleggen die ik zag tijdens een wandeling. Natuurfotografie doe ik nog steeds! Neem maar een kijkje in mijn webshop! 

  • Tijdens het stofzuigen krijg ik vaak goede ideeën           (?! Gek hè).

   

  • Ik ben mama van twee kinderen, Finn is 5 jaar en Fayenn is 7 jaar. Opvoeden vind ik best pittig! Waarschijnlijk heb ik het nog niet onder de knie ten tijde dat ze uit huis gaan. Maar wat zijn het twee schatjes 😍!

   

  • We hebben twee katten, een schildpad, vissen en een hond. Jack woont sinds januari 2020 bij ons en is geadopteerd uit Roemenië. Hij is samen met broertjes en zusje als klein pupje gevonden tussen het vuil, zonder moeder of baasje. 

  • Ik ben een vrij gevoelig typje, gelukkig zie ik steeds in meer dat sensitief ook een kracht kan zijn. En een eigenschap is waar je trots op mag zijn!

  • Tijdens het bewerken van foto's luister ik altijd muziek.

   

  • Graag zou ik nog eens een fotoreis maken naar Japan, voor de bloesembomen en dansende kraanvogels in de sneeuw. En op mijn wishlist staat ook zwemmen met bultruggen (yep, dream big 😜).

   

  • Mijn Ultimate Film Top 3 is:

  1. ) The Matrix 2.) Gladiator en 3.) The Lion King. Ik hoef eigenlijk nooit te huilen bij films, maar bij de film Hachi brak er een dam door ofzo. Ik kon niet meer stoppen... Snif... Wees gewaarschuwd en koop tissues.

   

  • Ik ben een theeleut. En een koekiemonster.


  Nou, weten jullie dat ook weer!!

  Logo_FINAL_JPEG.jpg

  Mijn Logo

  Ik heb mijn logo zelf ontworpen en getekend. Het is een slapend baby dasje onder een bloesemboom. De boom en de das staan voor mijn liefde voor de natuur. Bloeiende bloesembomen vind ik magische bomen, kleurrijk en vaak prachtige kromme takken. Bloesem staat voor geboorte en nieuw. New Arrivals. Elke dag kun je weer opnieuw beginnen, baby'tjes pasgeboren op de wereld hebben hun leven vol potentie voor zich. Je ziet het dasje zijn voetkussentjes heel goed, want voetjes vind ik het aller-schattigste aan een baby.