Online Gallery


Heb je een email gehad dat je de Online Gallery kunt gaan bekijken, dan staat de link hieronder voor je klaar. Klik op de foto en een nieuw scherm opent zich waar jullie de foto's van de fotosessie kunnen gaan bekijken. Veel plezier!

Hoe werkt de Online Gallery?

 

  • Klik op de foto uit jullie fotosessie en een nieuw scherm opent zich. Log in als klant met het wachtwoord welke ik jullie per email heb toegestuurd. Dit voor de privacy van jullie foto's. Je mag natuurlijk het wachtwoord delen met wie je wilt, zo kunnen ook bijvoorbeeld Opa en Oma de gallery bekijken.

 

  • Ik werk met pakketten, bestaande uit de fotosessie, een aantal digitale HR bestanden (=High Resolution, dus het beste kwaliteit fotobestand) en een uniek fotoproduct. De keuze van de digitale bestanden gaat via de Online Gallery. Klik op het hartje die rechtsboven bij elke foto staat en er wordt gevraagd naar je email adres. Geef deze op en je favoriete foto is opgeslagen in een mapje. Op deze makkelijke manier geef je de keuze van de foto's aan mij door.

 

  • Je kunt nog wijzigen in je foto keuze. Mochten jullie de definitieve keuze gemaakt hebben, stuur je mij een email om te zeggen dat de keuze gemaakt is. Ik bekijk het favorieten lijstje van foto's in het programma en zet deze voor jullie op een USB.

  • Je kunt zo vaak inloggen als je wilt. Tip: Log even uit na het bekijken. 


Hebben jullie nog vragen of opmerkingen of lukt het niet helemaal met de online gallery. Ik help jullie graag! Stuur gauw een email naar newarrivalsfotografie@hotmail.com.

Klik op de foto voor een link naar de persoonlijke Online Gallery - Log in als Klant met het wachtwoord welke je ontvangen hebt per email - Enjoy!

1/1