© 2020 Ingrid Leegte

New Arrivals Fotografie & Ingrid Leegte Fotografie

KVK Nummer: 70362823

Zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf mogen de beelden niet gebruikt of gekopieerd worden.

1/13

Newborn Lifestyle

En zo was daar dan opeens een nieuwe toevoeging aan jullie gezin. Een klein hummeltje die je met je hele hart welkom heet in je huis. Die eerste cocon-weken waar je hult in de wereld van baby olie, knuffel momenten en elkaar leren kennen. Met details en gevoelens die je graag terug ziet en herbeleeft via foto’s van deze bijzondere weken.

 

 

Wil je ook een prachtige foto serie van jullie liefde voor jullie kindje gefotografeerd tijdens de dagelijkse dingetjes zoals voeden, badderen en knuffelen? Mail dan voor een PDF informatie flyer of het boeken van deze fotosessie ‘Homebound' naar newarrivalsfotografie@hotmail.com.

 

 
In welke manier is deze Lifestyle fotosessie anders als de Just Arrived fotosessie? Tijdens deze fotosessie neem ik alleen mijn camera mee en is jullie huis de studio. We zijn niet afhankelijk of de baby slaapt, een slapende baby is niet de focus van de sessie. Het kan juist heel mooi zijn wanneer er interactie is tussen jou en de baby of met een broer of zusje. Kleine kraaloogjes die jullie vol verwondering aanstaren. Lekker knuffelen op bed, een flesje op de bank of poedelen in bad. Ongedwongen een middagje uit jullie leven wat heel gewoon is, maar later toch heel bijzonder blijkt te zijn.  En mocht hij of zij lekker in slaap vallen dan is dat ook een prachtig fotomoment.