Welkom

Logo_FINAL_JPEG_IngridLeegte_1.jpg

Nieuws

In Januari 2021 ben ik begonnen met een nieuwe baan als laborante. Daarnaast volg ik een opleiding tot Shinrin Yoku Natuurgids. 
Dit alles heeft helaas consequenties voor New Arrivals Fotografie.  


VOOR ONBEPAALDE TIJD NEEM IK DAAROM GEEN NIEUWE FOTOSHOOTS AAN!

Je mag mij altijd een berichtje sturen via het contact formulier, zie hier.

Ik stop zeker niet met fotograferen. Je kunt mijn persoonlijke fotografie project "#MijnMuzeBos" volgen via mijn blog, die vind je hier

Binnenkort vertel ik je alles mijn nieuwe plannen! Houd deze website en Instagram dus in de gaten. Mijn Instagram pagina vind je hier.

 

Donker Houtkunst Instagram Post (1).jpg
Clingendael_bos_Landscape_Klein_Web.jpg
Asja_GrijzeJurk_GeleBoom_Landschap_Klein.jpg

1 DAG NATUUR-Zwanger

Ben je zwanger in 2022, gun jezelf dit cadeautje en sta even stil bij het leven rondom je en het nieuwe leven dat in je groeit.

Het wordt een superleuke dag, met rust, reflectie, verbinding, een heerlijke lunch en een fotoshoot die je niet snel (nooit weer?) vergeet!

Foto Expositie

Van 18 juli 2022
t/m
30 september 2022

In de Langstraat
van het

Universitair Medisch Centrum Groningen 
 

31_Week_Barnsteenslak_High_Klein.jpg
Kaartje_Sierui_1_WEB.jpg
Kaartje_Sierui_1_WEB.jpg

Webshop
Natuur
Fotografie

De natuur en wijzelf zijn onherroepelijk verbonden. Soms vergeten we dat. Ik ook... maar het is wetenschappelijk bepaald dat wandelen in het bos goed is voor je immuunsysteem. Ik ervaar het zelf ook dat aanwezig zijn in een natuurlijke omgeving mij goed doet. Focussen op een waterdruppel hangend aan een groen blaadje maakt mijn hoofd stil. Mijn persoonlijke mindfulness momentje. 

Ook een natuurlijke afbeelding in je eigen huis geeft al iets van ontspanning. Wie weet vind je iets moois voor aan de muur in mijn webshop! 

TextielPoster__Sneeuwklokje.jpg
HoutenBlok_Boomkikker_Klein.jpg

Instagram